JAAP REESEMA

Na de monsterhit ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ is de Nederlandse Jaap Reesema niet meer weg te denken uit de hitlijsten. De single belandde zowel in België als in Nederland op nummer 1 en heeft intussen meer dan 53 miljoen streams op de teller staan. Nadien bleef de Nederlander scoren met hits als ‘Alles Komt Goed’, ‘Mijn Kleine Presidentje’ en ‘Code Rood’. Echter bleef een nieuw album uit. Tot nu.

Zijn Nederlandstalige debuutalbum heeft als titel ‘Als Je Voor Me Staat’. Op de plaat staan naast bekende hits ook een aantal prachtige nieuwe songs, waaronder zijn nieuwe single ‘Als Je Voor Me Staat’. Op alle nummers komt de warme en herkenbare stem van Jaap Reesema goed naar voren en hebben ze de juiste balans tussen prachtige ballads en uptempo songs.

Op dit moment is Jaap Reesema bezig aan zijn uitverkochte Als Je Voor Me Staat-clubtour in Nederland en binnenkort is hij een van de artiesten in het populaire televisieprogramma Liefde Voor Muziek. In de zomer van 2023 trekt Jaap Reesema met zijn liveband doorheen Vlaanderen.

Contacteer ons vrijblijvend voor beschikbaarheid en voorwaarden.

Contact

info@cnrbookings.be