JAAP REESEMA

Na de monsterhit ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ is de Nederlandse Jaap Reesema niet meer weg te denken uit de hitlijsten. De single belandde zowel in België als in Nederland op nummer 1 en heeft intussen meer dan 57 miljoen streams op de teller staan. Nadien bleef de Nederlander scoren met hits als ‘Alles Komt Goed’, ‘Mijn Kleine Presidentje’ en ‘Code Rood’.

In 2023 bracht Jaap Reesema zijn Nederlandstalige debuutalbum uit met als titel ‘Als Je Voor Me Staat’. Op de plaat staan naast bekende hits ook een aantal prachtige nieuwe songs. Op alle nummers komt de warme en herkenbare stem van Jaap Reesema goed naar voren en hebben ze de juiste balans tussen prachtige ballads en uptempo songs. Na zijn Nederlandstalige debuutalbum kwam Jaap Reesema met een bijzonder persoonlijke song. ‘Het Heeft Zo Moeten Zijn‘ is een uptempo liefdeslied waarin hij zijn ontmoeting met zijn vrouw Kim beschrijft.

Jaap Reesema’s muzikale carrière kende de afgelopen tijd meerdere hoogtepunten. Zo deed hij mee aan ‘Liefde Voor Muziek‘ en de Nederlandse tegenhanger ‘Beste Zangers‘. Jaap Reesema trok samen met zijn band door heel Nederland met zijn uitverkochte clubtour en deze zomer staat hij op talloze grote festivals in België en Nederland. Op zaterdag 30 maart 2024 speelt Jaap Reesema in de Lotto Arena in Antwerpen voor zijn allereerste Belgische arenaconcert.

Contacteer ons vrijblijvend voor beschikbaarheid en voorwaarden.

Contact

info@cnrbookings.be