GIO KEMPER

Gio Kemper (29) is een Nederlandse artiest die al vele jaren in België woont en werkt.

Na 8 zenuwslopende weken van stilzwijgen en ontkennen, mocht Gio eindelijk toegeven dat hij verscholen zat onder de duikershelm in ‘The Masked Singer’.  Week na week zette Gio als ‘De Duiker’ een verrassende prestatie neer waardoor Vlaanderen elke aflevering steeds meer en meer in de ban raakte van dit personage.

Op een podium voelt Gio zich thuis. Hij stond al sinds zijn 5de jaar op de planken in verschillende professionele musicals. Men kon voor het eerst op tv kennismaken met Gio als één van de finalisten van het programma ‘So You Think You Can Dance’ (VTM/RTL), later als Q Bouwhuis in de soap ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ (RTL) en als deelnemer aan het programma ‘Steracteur Sterartiest’ (VRT).

Bij kinderen en jonge ouders doet “Wilko van de Nachtwacht” dan wellicht eerder een belletje rinkelen. Maar daar blijft het niet bij, want naast schermgezicht is Gio vaak te vinden op diverse podia, als frontzanger van coverband RFF en De Ketnetband.

De voorbije jaren bracht Gio bijzonder veel tijd door in de studio, dat resulteerde eerder al in 2 singles. Zijn debuut ‘Bitterzoet’ werd enthousiast onthaald, niet veel later volgde zijn tweede single ‘Hoe Je Loopt’. Dansbaarheid en feelgood zijn de must haves die niet mogen ontbreken in Gio’s muziek. Die lijn trekt hij ook door in zijn nieuwste single ‘Polaroid’.

Gio is te boeken in een corona veilige setting alsook met zijn full live band.

Contact