DANA WINNER

Dana Winner zingt al zo lang ze het zich kan herinneren. Met haar versie van het Carpenters-liedje Op Het Dak Van De Wereld had ze een eerste hit te pakken. Het is meteen de start van een indrukwekkende carrière waarin de successen elkaar snel opvolgen. De Oude Man En De Zee, Woordenloos, Westenwinden Zeven Regenbogenbelanden allemaal bovenaan de hitparade. De populariteit van Dana Winner in eigen land is fenomenaal, want ze wordt vijf jaar op rij verkozen tot ‘Beste Zangeres.

Maar ook het buitenland ontdekt haar gouden stem. Onder andere Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Zuid-Afrika en Brazilië sluiten Dana Winner in het hart. Ze geeft er onvergetelijke optredens en duikt er de hitparades in.

Door haar deelname in 2016 aan het televisieprogramma Liefde Voor Muziek’ maakte Dana Winner jong en oud nog eens duidelijk dat ze één van de strafste zangeressen van ons land is.

In 2022 kwam Dana Winner met ‘Miss You Most’, een nieuwe single én een ode aan haar fans wereldwijd. Op 30 oktober 2022 schittert Dana Winner eenmalig in het Sportpaleis voor het grootste concert uit haar carrière: ‘Dana Winner Invites, One Night Only’. En ze staat er niet alleen. Voor dit concert heeft ze maar liefst twee internationale gastartiesten uitgenodigd: Ronan Keating en Il Divo. Met dit Sportpaleis-concert en een YouTube-kanaal dat miljoenen fans telt van Texas over Kaapstad tot Seoul en São Paulo staat Dana Winner er meer dan ooit!

En of het nu in een grote concertzaal is of in een intiem theater, overal weet Dana Winner het publiek te raken met haar unieke stem, haar zorgvuldig uitgekozen liedjes en haar stijlvolle shows.

Contact