CAMILLE

CAMILLE is nog maar 21, maar scoorde al de ene hit na de andere. Eerst nog samen met REGI (‘Vechter’ en ‘Vergeet De Tijd’), maar daarna bestendigde ze dit succes met haar solosingles ‘Vuurwerk’, ‘Diamant’ en ‘Geen Tranen Meer Over’. Haar debuutalbum ‘Vuurwerk’ stond na één week meteen op nummer 1 in de Album Ultratop Charts en eind augustus 2022 brengt CAMILLE een nieuw album uit.

Ook op het televisiescherm was CAMILLE niet weg te slaan. Ze won de immens populaire televisieshow ‘The Masked Singer’. Als elegante ‘Miss Poes’ blies ze iedereen omver met haar stem en ‘whistle tones’. CAMILLE was ook één van de deelnemers aan het televisieprogramma ‘Liefde Voor Muziek’. CAMILLE wist telkens opnieuw de harten van Vlaanderen te veroveren met haar krachtige stem, originele songs en unieke outfits. Zo pakte ze Vlaanderen in met onder andere ‘Beter Zo’ en ‘Lift U Up / Hou Vol’. CAMILLE zal vanaf nu ook dagelijks op televisie te horen zijn, want haar single ‘Kleur’ luidt elke Familie-aflevering in. Binnenkort zal er ook een tweedelige biopic over het succesjaar van CAMILLE te zien zijn op televisie.

In november 2022 staat CAMILLE maar liefst vijf keer in een volledig uitverkochte Lotto Arena. Iets unieks, want ze is de jongste soloartieste ooit die haar eerste concert geeft in de Lotto Arena.

Glitter en glamour in Vlaanderen lijkt heruitgevonden door CAMILLE. Ze is mee met haar tijd en niet bang om te verrassen met opvallende looks en dito songs. Deze ingrediënten zullen ook niet ontbreken tijdens haar optredens.

Contacteer ons voor beschikbaarheid en voorwaarden.

Contact